tisdag 18 november 2008

första helgen, fri som en fågeljävel

Japp då har man muckat då! fysatanihelvete vad skönt. Men ganska sjuka dom är i försvarsmakten ändå... Sista dagen i lumpen kanske man tror att det ska bli fest som bara den. Men icke.. Vi blir inlåsta i en gymnastiksal hela dagen istället. Sjuukt! vi fick sitta där inne heela dagen. Skulle vi gå å pissa så var vi tvungna att anmäla, så kom en vakt/insats soldat och eskorterade oss till toan. Sen på tåget så smyger ett befäl till bistron och ber dem höja åldern på bärs från 18 till... 24!(?) vafan är det liksom.. Vi har slitit för dom jävlarna i över ett år och så får vi inte ens dricka en bärs när vi ska sluta.

Men till slut styrde vi upp det. Vi tjatade och diskuterade med bistropersonalen så länge att tillslut gav dom upp och sänkte åldern igen. Vad gör man inte för en bärs?
När jag kom hem så var det macke elsiläs 18års ferre i logenberg. Skapliga flashbacks man får från sin egen 18års ferre som också var där.
Massa aspackade fjortisungar och lite bråka med skinnsbergare, där in på småtimmarna.
Mycket trevligt. Man får tacke man får tacke, macke!

Var en mycket trevlig helg, hela helgen igenom..

Idag ska jag hjälpa Papi att flytta några får från oss till Ashbourne/Holmströms. Kan bli skoj.
På lördag ska jag åka på balett i hufvudstaden. Det är en av flera små getogether grejer som fam. Bergman och fam. Carlén har haft. Förra året var det Opera och konsert, i konserthuset i stockholm. Tidigare var vi även på teater. Jag ser fram emot baletten som fan och hoppas innerligen att det inte är någon jävla mordern balett med typ snubbar som röker och har hängbraller. Balett ska vara trikå, cirkuspung och kameltå.

Peace!

Inga kommentarer: