fredag 2 januari 2009

Hej hopp för nytt år!

Jaja! Då var det ett nytt år också! twothousandandnine!

Har precis kommit hem från Sälen, som var helt ok! Lite isigt i backarna och kallt som fan. Men man är ju inte den som är den..
Man biter ihop och gör det bästa av situationen.

Åkte i måndags! Resan var inte speciellt planerad och vi visste varken var vi skulle sova eller vad vi skulle göra på själva nyårsnatten, men vi löste det ganska galant måste jag säga.

Första natten sov vi hos fagersta fia och hanna bland annat.. Där spelade vi M.I.G och drack vin. Sen dagen efter det stack vi hem till Linda B, som för övrigt ska ha ett riktigt stort tack för att vi fick bo hos henne! TACK LINDA!

Vi började ganska lungt dagen innan nyårsafton med lite kvällsåk.. Vänta nu måste jag tänka... Tror det var dagen innan iaf! Äh skit samma! Vi åkte iaf två dagar.. Och som jag skrev där uppe så var det väldigt isigt och kallt i backarna så det blev inte så mycket åka av egentligen. Ett par timmar båda dagarna..

Kan ju berätta lite hur vi bodde..
Linda jobbar uppe i Sälen med typ skiduthyrning eller något liknande.. och delar en stor stuga med ungefär 12-14 personer.. Var dock bara några av dem man såg under tiden vi var där.. Dom andra var väl lite blyga eller något, jag vet inte. Vi klämde iaf in oss på deras soffa i ett stort vardagsrum. Egentligen skulle vi väl bara sova där en natt, men det blev såklart att vi blev kvar 3 nätter.

Och det var väl skönt för Linda bor i Lindvallen som är "the place to be" när man är i sälen(?) hehe..
Vi slapp iaf flytta runt och det gjorde ju resan mycket behagligare.

Själva nyårsnatten då? JO! Den spenderade vi i stugan. Alla hennes "stugkamrater" hade med sig vänner dit, så det slutade faktiskt i en riktigt fin fest med mycket folk och god quorntaco.

I vanlig ordning så vad festen bäst tills tolvslaget då man blev för full. Och det nya året bjöd på en hel del fina pungslag. Men det är väl bra att året börjar kasst! Då kan det ju liksom inte bli annat än bättre ju längre det går..

Dagen efter nyår låg vi i soffan och jäste hela dagen. Tror jag inte gick upp mer än till duschen och toan på 30 timmar eller så... hehe.

JAJA! Nu sitter jag hemma hos roger iaf! Jag nynnar på Eminem - Superman rader och funderar hur 2009 ska bli!

HAY!

Ville Bror Bergman aka Det Brustna Egot! PEACE!

Inga kommentarer: